Sådan finder du den helt rigtige elektriker

En elektriker er en fagmand der arbejder med elektriske installationer. Hos private hjælper de typisk med opgaver som at gennemse el-installationer, reparere ledninger, installere hårde hvidevare, opsætte lamper og stikkontakter osv.

I både de private hjem og erhverv er der mange der går op i den helt rigtige belysning. Dette er nemlig vigtigt for ens velbefindende og sundhed, da den rette belysning bidrager til en rar atmosfære. Dette kan en elektriker i Gentofte hjælpe med. Wedel Installation kan hjælpe med vejledning og forslag til hvordan du opnår den perfekte belysning, hvad enten det er i dit hjem eller virksomhed. Derudover er det blevet populært med trådløse kontakter og fjernstyring af elektriske installationer, hvilket en elektriker også kan hjælpe med.

Søger du el -rådgivning til energirigtige løsninger? Så kan en elektriker også hjælpe med kompetent energivejledning, så I finder frem til den bedste løsning for dig. Udover det kan en elektriker også hjælpe med installation og vedligeholdelse af computernetværk eller andre typer elektriske anlæg f.eks. alarmer og dørtelefoner.

Autoriseret elektriker

For at være sikker på at dit el-arbejde udføres korrekt og sikkert, anbefales det at bruge en autoriseret elektriker. Du kan tjekke altid slå op om din elektriker er autoriseret ved at tjekke Sikkerhedsstyrelsen Autorisationsregister.

Hvad koster en elektriker i timen?

Prisen på elektrikere varierer selvfølgelig meget, men typisk kan du regne med en pris på omkring 400-500 kr. i timen. Hertil skal du påregne udgifter til kørsel, materialer, parkering osv. Det kan være fordelagtigt at indhente et samlet tilbud, især ved større el-installationsopgaver.

Referencer fra gamle kunder

Referencer fra firmaets tidligere kunder kan også være nyttige, da du på den måde kan du få en ide om, hvor tilfredse de har været og hvordan de oplevede samarbejdet.

Tryghed gennem en garantiordning

For at sikre at det udførte arbejde ikke indeholder fejl og mangler, så hold øje med om din elektriker er medlem af en brancheforening med tilhørende garantiordning.

Indhent et tilbud