Murer - Få 3 tilbud

Tilbud på murerarbejde
starter lige her

Hvorfor skal du hente dit murertilbud her?

Måske mener du selv, at du er en rigtige handyman, og er derfor ikke bange for at gå i gang med et gør-det-selv projekt. Men hvis du står over for et større murerprojekt, kan det være en god ide at benytte sig at murer, som har års erfaring og ved hvad de laver.

Vi har hos Gratis-byggetilbud udviklet en komplet tilbudstjeneste for murerfirmaer i hele landet. Vores formål er at gøre dine søgeoplevelser 100 gang letter, så du så let som muligt kan få kontakt til dygtige og relevante murer nær dig.

Ved at bruge Gratis-byggetilbud til indhentningen af dine tilbud, garanterer vi at give dig en murer, der leverer et godt stykke arbejde, og at de aldrig går før du er 110% tilfreds med resultatet. 

Vores murer er nemlig topprofessionelle og medlem af diverse garantiordninger. Det er, fordi de alle sammen ønsker det bedste for dig og din tryghed. Står du med flere projekter, hvor du skal bruge en håndværkere, kan du også finde byggetilbud på dygtige tømrer, elektriker og kloakmester. Uanset om du befinder dig i København, Odense, Århus eller andre steder i Danmark, så har vi den rette håndværker til dine behov.

En murer du kan stole på

Din sikkerhed for et veludført arbejde er meget vigtig for os, derfor samarbejder vi kun med professionelle og dygtige murer, der er medlem af diverse garantiordninger såsom Byg Garanti. Når du vælger en af vores håndværker tilbud, vælger du en professionel murer, der vil give dig den bedste behandling og et arbejde der er udført til perfektion.

Hvis det skulle ske imod alle forventninger, at det arbejde vores murer har lavet, ikke er udført ordentligt, kan du ved hjælp af garantiordningen søge erstatning op imod 150.000 kr.

Vi er på ingen måde i tvivl om, at alle vores håndværkere leverer et godt stykke arbejde og at de aldrig vil gå, før du er 100% tilfreds med det færdige resultat.  

Hvad kan en murer hjælpe med?

Det korte og hurtige svar er alt i sten. En murer arbejder med at bygge eller renovering af huse. De pudser også overflader, arbejder med tagdækning, opsætning af fliser og gulvlægning, men der er også andre ting en murer kan hjælpe dig med, for eksempel:

murer

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.