Handyman København

Har du netop været i ILVA, IKEA eller Jysk – og skal du til at i gang med det helt store hjemmeprojekt?

Frygter du at ødelægge vægge når du skruer søm i, eller er du bange for at skabet samles forkert? – Det er ikke særlig fedt at skulle gøre det hele om igen, derfor har vi en handyman til dig.

Fordelen ved at vælge en Handyman

Vælger du at få en erfaren altmuligmand ud til dit projekt, kan fordelen være at du sparer penge – alt afhængelig af dit projekt. Har du flere opgaver, som kræver forskellige kompetencer, kan det være at du både skal bruge en VVS’er, tømrer og glarmester. En handyman, kan hjælpe med de fleste former for opgaver indenfor disse arbejdsopgaver, og dermed vil du nemt spare en masse penge.

Vores handyman kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

Gør det nemt - Lej en Handyman i dag

En handyman kan hjælpe med stort set alt arbejde med hænder, om det er en reol som skal samles eller har du blot brug for ekstra hænder med til- og/eller fraflytning, så kan en handyman være vejen frem.

Vores samarbejdspartner Handy Henrik ApS, har mange års erfaring med alle former for opgaver – og kan derfor hjælpe dig trygt og sikkert videre.

Tømrermester med værktøj

Lej en handyman – og få hjælp til

Tag kontakt i dag og kom sikkert igennem dit projekt

Søger du en dygtig handyman i København? En altmuligmand der altid overholder aftaler, og ikke går på kompromis med servicen samt kvaliteten af vores udførte arbejde? Er du i tvivl om hvorvidt en handyman kan hjælpe med dit projekt, så kontakt Handy Henrik ApS.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.