Støttemur

Hvis du som privat eller erhverv skal have anlagt en støttemur, så det en god ide, da en støttemur holder på jorden, så man undgår at have niveauforskelle på din grund. En støttemur hjælper med at støtte op omkring trapper i havene eller så kan en støttmur løfte dine højbede op i en passende højde.

Erfaren støttemur

Støttemurer i haven

Mange virksomheder anlægger alle former for af støttemurere i alle størrelser og kombinationer, så man på den måde kan få det mest optimale ud af ens have. Hvis din have har forskellige niveauforskelle, kan det være optimalt at få lagt støttemur eller flere, da det hjælper haven med at blive delt op. Det giver ens have en bedre udsmykning, samt at det medfører mere praksis funktion til haven. Når der er disse niveauforskelle i haven, gør det ikke at det ikke er nemt at komme frem og tilbage, derfor kan man få lavet trapper der passer til din have. Læs mere her og find din anlægsgartner i dag.

Når du benytter en anlægsgartner med høj erfaring og stor ekspertise indenfor støttemure, så vil du også være sikker på at du vil modtage et professionelt resultat. Der vil være forskellige materialer der blive projektet under forløbet, samt at man som kunde selv kommer ind sit syn på tingene. En anlægsgartner ekspert, sørger for at der skabes harmoni med resten af hjemmet.

Støttemur pris

Prisen kan være svært at give, da der er flere aspekter som spiller ind. Støttemurens materialer, størrelsen på muren, samt selv udførelsen af brolægning. Disse ting har en indflydelse på hvad prisen er for støttemur. Ellers kan opbygning eller størrelsen på din have, have en betydning på prisen. 
 
Ved støttemur niveauforskelle, er det for eksempel nødvendigt at støbe et spyd fast i jorden, som sikrer at muren beholder sin position. dette kræver både ekstra materialer og mandskab timer, hvilket vil gøre at prisen vil stige 

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud