Tagfirma - få 3 gratis tilbud på dit tagprojekt

Dit tagfirma
står til rådighed her

Nyt tag gjort professionelt

Taget er en af de mest centrale dele af dit hus. Det holder dit hus beskyttet mod vind og vejr, samt sikre isoleringen og ventilationen i dit hjem. Derfor er det vigtigt at passe godt på sit tag, og sikre det mod skadet, utætheder eller andet, som kunne være skidt for taget.

Har du et tag, der trænger til at blive skiftet ud eller er du nysgerrig på dit potentielle nye tag? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Bygetilbud-gratis samarbejder vi med de bedste tagfirmaer på branchen har, som alle kan realisere din tag-drøm. Vi har udviklet en tilbudstjeneste for alle tagfirmaer på Sjælland, samt resten af landet. På den måde kan du hurtigere og nemmere komme i kontakt med professionelle og dygtige tagfirmaer i nærheden af dig. Alle de tagfirmaer vi samarbejder med er fagligt dygtige og medlemmer af de fornødne garantiordninger. Det forstærker kun din sikkerhed når du benytter en af vores samarbejdspartnere.

Tagfirma med øje for høj kvalitet og gode tilbud

Det er meget vigtigt for os, at du både er dækket sikkerhedsmæssigt og får leveret løsninger i høj kvalitet. Der har vi valgt kun at samarbejde med de dygtigste og mest kompetente tagfirmaer. Når du vælger et af de tilbud vi sender dig, så vælger du en kyndig tagekspert, der kan give dig service og behandling i særklasse, samt håndværk udført til perfektion.

Jydsk Tagbyg er til dig på Sjælland, som står med et tagprojekt. Jydsk Tagbyg er dit professionelle tagfirma på Sjælland og har mere end 45 års erfaring indenfor branchen. Her udfører de tagprojekter i form af hovedentreprise. Det betyder at der er styr på alt fra tilladelser, til skitsering af arbejdstegninger til processtyring, og alt det i mellem. Virksomheden bygger på ønsket om at skabe og udføre solide, professionelle tagløsninger, med stort fokus på høj kvalitet og høj tilfredshed blandt kunder.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Så om der skal udskiftes tag på dit hus, eller om du står for tagudskiftningen af taget i en mindre ejer – eller andelsforening, er der altid fokus på solidt håndværk, høj kvalitet hele vejen igennem og et færdigt tagprojekt til perfektion. Den samlede erfaring Jydsk Tagbyg har indsamlet over de sidste årtier, har resulteret i endeløse af unikke tagprojekter med glade og tilfredse kunder i sidste ende. Derudover får du også et tagfirma, som kan rådgive dig omkring den bedste tagløsning til dit hus, samt materialevalg, farve og meget mere, så dit nye tag kan holde i mange år i fremtiden.

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Byggetilbud-Gratis er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud