Skal du have lagt epoxygulv?

Hvis du søger en stilren gulvbelægning som samtidig er ekstremt holdbar, så bør du overveje at få lagt epoxygulv. Læs mere om epoxygulv her på siden, og kontakt os for at indhente gode tilbud fra professionelle gulvfirmaer.

Find gulvfirma
til epoxygulv

Hvad er epoxygulv?

Epoxy består af to elementer: en ”harpiks” og en hærder. Epoxy lægges i et tykt lag på omkring 2-3 mm, og kan enten lægges oven på den eksisterende gulvbelægning eller direkte på undergulvet som primær belægning.

Epoxy har mange anvendelsesmuligheder, men er især populært i brug til kældre og garager i private hjem. Det er fordi epoxy ikke er uv-stabilt og derfor gulner over tid ved eksponering for sollys. Derfor bruges det i de rum hvor der typisk er mørkt, eller begrænset lysindfald. Epoxygulv er også en meget populær løsning i erhvervs- og industrilokaler, som for eksempel maskinindustri og værksteder, hvor der er behov for et skridsikkert underlag og stor slidstyrke.

Epoxygulv kommer i nærmest alle farver, og kan også fås med sten blandet i massen for et anderledes udtryk – mulighederne er nærmest uendelige, og du kan tilpasse det til lige præcis dine ønsker og behov. Epoxygulv er en god løsning hvis du vil udfolde din kreativitet i hjemmet eller i dine erhvervslokaler.

​​

Fået godt tilbud på epoxygulv

Står du over for et gulvlægningsprojekt, så er et epoxygulv en genial løsning. Vores professionelle gulvmontører står altid klar til at hjælpe dig. Epoxygulv kan lægges på nærmest set alle eksisterende gulve, så du ikke behøver at bryde det gamle gulv op. Epoxygulv er derned også en relativt praktisk løsning når gulvet skal friskes op.

Prisen på epoxygulv kommer meget an på arealet der skal belægges samt andre faktorer, og det kan derfor være svært at komme nærmere en mere konkret pris. Hvis du udfylder vores kontaktformular, hjælper vi dig med at indhente 3 gode tilbud fra de bedste gulvfirmaer i Danmark.

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud