Skal du have lagt gulv i vådrum?

Når man skal lægge gulv i vådrum, er det vigtigt at det bliver gjort ordentligt, ellers risikerer man nemt store skader. Her på siden kan du læse mere om vådrum og indhente tilbud fra professionelle gulvfirmer, der specialiserer sig i vådrum. 

Find gulvfirma
til vådrum

Hvad er vådrum?

Vådrum dækker over de rum i boligen som regelmæssigt udsættes for og påvirkes af vand og fugt. Med vådrum menes der primært badeværelset, men vådrum dækker teknisk set også over bryggers, vaskerum og storkøkkener. Vådrum skal ifølge bygningsreglementet være vandtætte, og det gælder både gulv, vægge, lister og fuger.

På grund af kravet om vandtæthed, er det vigtigt at gulvlægning i vådrum udføres korrekt og efter reglementet. Ikke kun på grund af bureaukrati, men også fordi, at du faktisk nemt kan skabe store skader i din bolig, hvis ikke du får udført en ordentlig vandtætning. 

Du kan med fordel få påført en vådrumsmembran når du skal have belagt dit gulv i fx. badeværelset. En vådrumsmembran er et lag af gummi eller plastfolie, under selve gulvbelægningen, som sikrer, at vand og fugt ikke trænger ud i de øvrige konstruktioner og gør skade.

Når du skal have lagt gulv i vådrum, bør du altid finde en gulvmand der har vådrumscertifikat. På den måde sikrer du dig at belægningen bliver udført korrekt, så du undgår ærgerlige skader.  

Gulvtyper til vådrum

Selvom gulvet i badeværelset skal leve op til vådrumskravene, findes der stadig en masse spændende typer gulvbelægning at vælge imellem. 

Det mest populære valg er fliser og klinker. De holder fugt og vand ude, og er samtidig meget nemme at rengøre. Her findes der en masse forskellige typer at vælge imellem, for eksempel terrazzo, marmor eller granit. Fliser og klinker kan lægges i forskellige dekorative mønstre. Dermed har du større mulighed for at præge udseendet. 

Du kan også få belagt badeværelset med PVC eller vådrumsvinyl, som er en billigere og til tider mere praktisk løsning. 

Fået godt tilbud på vådrumsbelægning

Hvis du står og skal have lagt nyt gulv i vådrum, for eksempel i badeværelset, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi samarbejder med en lang række professionelle gulvfirmaer, som specialiserer sig i vådrumsbelægning. Alle vores samarbejdspartnere er vådrumscertificerede, og kan vejlede dig indenfor de bedste løsninger og gulvtyper til dit vådrum. Hvis du udfylder kontaktformularen her på siden, vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig, med et godt tilbud fra en vådrumscertificeret gulvmand.  

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud