Brolægning

Brosten er ikke bare brosten.
Det er kunst, og skal lægges, så bedste udtryk opnås på gangstier, havebelægninger, trapper og terrasser, så de indrammer et hus på æstetisk vis.

Erfaren brolægger

Det er vigtigt at vælge den rigtige anlægsgartner

Når du vælger brolæggere til udendørs opholdsarealer, såsom omkring din indkørsel- eller en pool, eller til brolægning af en sti i din have, er der en række beslutninger, du skal træffe.

Her på siden vil vi guide dig gennem, hvad du skal overveje, når du vælger brolæggere, til belægning af ethvert udendørsområde omkring din have. Du vil måske også gerne se vores populære brolæggerside for at se alle de brolæggere, vi anbefaler fra førende producenter.

Hvilket område skal asfalteres?
Vi vil diskutere brolægning 4 populære steder rundt om i hjemmet.

Brolæggere til brolægning under terrasser. De bedste belægninger til belægning under en terrasser er betonbelægninger i storformat, der efterfølgende forsegles med en kvalitets gennemtrængende fugemasse.
Betonbelægninger kommer i et bredt udvalg af farver og teksturer, der matcher det tema, du ønsker at skabe. Storformat brolæggere; 300 mm x 300 mm til 450 mm x 450 mm, uden en kant vil give dit udendørs underholdende område en følelse af plads, ligesom en lysere farve. Afhængigt af hvordan du går fra indendørs til under din veranda, kan du overveje at matche din brolæggerfarve til, hvad din gulvfarve er indendørs; især hvis du har en bred åbning af glas eller franske døre.
Anlægsgartner Ove Jensen er den helt oplagte brolægger for dig der søger en erfaren- og kvalitetsbevidst brolægger på Sjælland og omegn.

Brolæggere til brolægning af indkørsler

De bedste brolæggere til brolægning af en indkørsel er små, firkantede betonudlæggere eller rektangulære murstensudlæggere. På grund af vægten af ​​biler og lette kommercielle lastbiler, der vil køre op ad din indkørsel, bør udlæggere til indkørsel være mindst 60 mm tykke, med 76 mm tykke udlæggere til rådighed for høj ydeevne. Der er et stort udvalg af farver at vælge imellem med lerstensbelægninger, men med små betonbelægninger til indkørsler er du begrænset. Der er mange storformat betonbelægninger 50 mm til 60 mm, der kan bruges til indkørsler.

Indkørselsudlæggere, der er lagt i et sildebensmønster på 90° eller et sildebensmønster på 45° med en kontrasterende kant, foreslås for at minimere bevægelser forårsaget af hjul, der drejer på dine brolæggere.

Kvalitetsprægede resultater

De bedste brosten til stier rundt i haven inklusive brosten lagt som trædesten er betonbelægninger i stort format. Bortset fra den brede vifte af farver og teksturer, betonbelægninger tilbyder, giver de skridsikre egenskaber, nyttige til at gå på, når det regner, eller i nærheden af ​​vandområder osv. Sæt dig ned på en mørtelbase, omgivet af flodsten med en farve efter eget valg , naturstenslignende betonbelægninger vil gøre en fantastisk sti gennem hele din have.

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud