Har du brug for hjælp til behandling af gulv?

Behandling af dit gulv er en al de største elementer i boligen. Og det vil også være det område der oplever mest slid. Fedt, snavs, småsten, slag og lignende ting vil være en regelmæssig hændelse for mange danskere. Derfor er det vigtigt at der bliver taget ordentlig hånd om dit gulv. Og det vil vi hellere end gerne hjælpe med.

Din Gulvsliber
står til rådighed her

Den rette behandling af dit gulv

Når man skal vælge, hvilken behandling af gulv du har brug for, skal man overveje hvor meget slid og trafik man har på det pågældende gulv. Hvis man for eksempel har hund, kan det være en god ide at vælge en behandling, som kan tåle dette. Det kan for eksempel være lak, da denne overflade er ekstra stærk og let at rengøre.

Behandling af gulv er et relativt bredt begreb, og dækker over flere behandlingsmetoder end folk er klar over. Når du har brug for gulvservice, er det derfor vigtigt at du er klar over hvad dit gulv har brug for. Det kan derfor var en god ide at konsultere dig hos en ekspert. Du vil på denne stille spørgsmål, fortælle om dit gulv og blive afklaret med forskellige vedligeholdelsesmetoder. Hvis du ikke er bevist om hvilke type træ eller andet materiale dit gulv er lavet af, kan du eventuelt få en fagmand ud og foretage en vurdering. På denne måde vil du opnå en fuld forståelse for dit behov, samt hvad den ideelle fremgangsmåde vil være. 

Hos 3-byggetilbud.dk specialiserer vi os i at hjælpe dig med at finde dygtige og kompetente fagmænd og håndværkere til dine byggeprojekter. Fortæl os om dine behov, så indhenter vi tre gratis og uforpligtigende tilbud fra eksperter i gulvfaget.

​​

Forskellen på afhøvling og afslibning

To af de hyppigste henvendelser vi modtager i forhold til gulvservice er, hvorvidt gulvet skal slibes eller høvles. Og vi forstår godt forvirringen. De to behandlinger er nemlig relativt ens. For at hjælpe med at afklare dig med dine behov, har vi opsat nogle tommelfingerregler for behandling af gulv. Dette kan være nyttigt, når du ønsker hjælp fra en professionel. Ved at vide hvad dit behov er, kan projektet startes tidligere, og dit gulv vil snart være godt som nyt.

Gulvslibning anvendes når der er tale om mindre, overfladiske skader. Dette kan være fedtpletter, ridser eller andre småting. Her kan dit gulvs øverste overfalde slibes af, hvorefter skaden vil være forsvundet. Vi anbefaler altid at efterbehandle dit gulv, efter du har fået foretaget en gulvslibning. Dette skyldes at træet vil være utroligt modtageligt for skidt, fugt og andet, hvilke kan lede til yderligere skader.

Hvis dit gulv viser tegn på større skader, har du brug for gulvhøvling. Skader som dybe hakker, skævhed og rester af tidligere behandlinger skal løses på denne måde. En gulvhøvling kan komme ned til en dybde på helt ned til 3 millimeter. Efter dit gulv er blevet høvlet, vil det have en ru og splintret overflade, hvilket udbedres med en slibning.

Pris på behandling af gulv

Som med meget andet håndværk, er det svært at give en konkret pris når det kommer til gulvservice. Gulvets overfladeareal og materiale vil have stor indflydelse på den endelige pris. Vi anbefaler dig derfor at finde en fagmand til at komme ud til din bolig. Her vil en grundig inspektion finde sted, og du vil på denne måde være sikker på, at stå med et holdbart og ordentligt. Vi hjælper dig med at finde de bedste fagmænd fra hele Danmark. Fortæl os om dine behov, så indhenter vi tre gratis tilbud på dit projekt. Du vil på denne måde selv slippe for at søge efter gulveksperter, og du vil kunne vælge og vrage mellem de firmaer der ønsker at hjælpe dig.

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud