Eternittag - Få 3 gratis priser

Du får 3 fantastiske
priser på eternittag

Hvorfor skal du vælge eternittag?

Eternitplader som man bruger til at lægge eternittag, har længe været brugt til byggeri. Eternit har dog haft et dårligt ry i mange år, fordi man plejede at lave eternitplader med asbest. Man har dog ikke brugt asbest i eternitplader siden slut 80’erne. Derfor har eternitten igen vundet frem og er nu igen et populært valg.

I dag er eternitplader lavet af fibercement, som er en blanding af sand, vand, cement og cellulosefibre. Det giver et miljøvenligt produkt, som er stærkere end beton. Eternitplader modstår fugt og angreb fra skimmel og er derfor perfekt til det omskiftelige og hårde danske vejr. Et eternittag er meget holdbart og kræver nærmest ingen vedligeholdelse. Du kan godt komme ud for, at der gror mos på et eternittag, men det kan nemt fjernes og gør ikke skade på taget.

Eternittaget har en ekstremt lang levetid. Det vil ikke være ambitiøst at antage, at et eternittag kan holde i 20 år, og faktisk siger man gerne, at det holder op mod 30 år.

Hvilke huse kan eternitplader lægges på?

Eternittag kræver ikke undertag, hvorfor det er et smart valg, når du skal renovere dit tag. Principielt kan eternitplader lægges på alle tage med en hældning ned til 14 grader. Eternitplader er en let tagbelægning, så det vil sjældent være et problem at gå fra fx tegl til eternitplader.

Eternitplader fås i forskellige farver. De mest normale er sort, grå og lerrød. Hvis du lyster, har du også mulighed for at male eternitplader. Du kan både male dem for at ændre udseendet, men det er også normalt at male eternitplader der har en række år på bagen og er begyndt at se slidte ud.  

Få professionel hjælp til dit eternittag

Du kan som sådan godt lægge eternittag selv. Men hvis du vil sikre dig det flotteste og mest holdbare resultat, bør du få fat i en erfaren tømrer til at stå for taglægningen. På den måde er du sikker på at blive helt tilfreds med resultatet. Der findes mange tømrerfirmaer der specialiserer sig i eternittag, og de findes også blandt vores samarbejdspartnere. Hvis du udfylder formularen her på siden, kan du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud på eternittag.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud