Få den rette hjælp til renovering af sommerhus

Går du med tanker om at renovere sommerhuset? Føles det som et kæmpe projekt og aner du ikke, hvordan du griber det an eller hvad det koster? Så læs med her.

Hvad koster en renovering af sommerhus?

Først og fremmest afhænger prisen af om du skal have renoveret udvendigt, udvendigt eller begge dele.

Når vi snakker om indvendig renovering er det typisk alle overflader der skal skiftes ud, såsom gulve, vægge og lofter. Derudover skal badet og køkkenet måske også renoveres etc.

Du kan typisk forvente at indvendige renoveringsprojekter koster ned mod 5.000kr. pr. kvadratmeter, mens de største projekter koster op mod 13.000 kr. pr. kvadratmeter.

Hvis du derimod skal renovere både indvendigt og udvendigt, så kan du forvente en noget større prisforskel. En udvendig og indvendig renovering starter nemlig fra 10.000kr. pr. kvadratmeter og kan komme op og ramme op mod 26.000kr. pr. kvadratmeter for de store projekter. En udvendig renovering af sommerhus kan bl.a. være isolering, drænering, udskiftning af taget m.m.

Kan man isolere et sommerhus?

De fleste danskere bruger deres sommerhus året rundt. Der er derfor mange penge at spare på udgifterne til el og varme, hvis du prioriterer isolering ved renovering af sommerhus.

Da mange sommerhuse er opført i træ og har meget lidt isolering på ydervæggene og ofte næsten ingen isolering på loftet, så kan det tydeligt mærkes på el og varmeregningen. En efterisolering kan både spare dig penge samt sikre et bedre indeklima. I dårligt isolerede sommerhuse er der nemlig risiko for, at der opstår mug- og skimmel.

Hvis du vælger at efterisolere dit sommerhus, er det oplagt både at få isoleret ydervægge, gulve og lofter. Få evt. en bygningssagkyndig til at foreslå den bedste efterisoleringsløsning til dit sommerhus. Det er en lille investering som godt kan betale sig i længden. Det anbefales altid at få en fagmand til at isolere vægge og gulve, så det bliver gjort rigtigt.

Find de rette fagfolk til renovering af sommerhus

Få at opnår et vellykket renoveringsprojekt, så er det vigtigt at få fat i de rette fagfolk. Desværre er der mange der har haft dårlige oplevelser efter at have valgt de forkerte håndværkere.

Det er derfor vigtigt at finde et håndværkerfirma som er eksperter i renovering af sommerhus. Ved at vælge en totalentreprenør, så kan du overlade arbejdet til dem og du kan løbende holde kontakten til projektlederen. Når du har de rette fagfolk du kan stole på, så kan du slappe af og vente på at de klarer opgaven for dig.

 

Indhent et tilbud