Kloakmester Amager

Ved du hvad TV-inspektion af en kloak er?

 

Overordnet set er det bare en kloakmester som har et kamera som filmer ind i dine kloakrør, i stedet for at grave alle dine rør op, som også kan blive rigtigt dyrt og er tidskrævende. Hvis der så er en skade i dit rørsystem, skal man så her grave rørende op, for at få lavet det. En TV-inspektion hjælper en hurtigt og ubesværet med at få gennemført et tjek uden de store problemer, samt at man undgår støj. 

Hvilke fordele er der ved TV-inspektion?

-Tilstopning af rørende, lækager og brud
– Rotter som skader din rør
– Alle fejl bliver opdaget
– Billigere end at grave rør op
– Finder hurtigere problemet
– TV-inspektion giver unødvendige gravninger

Hvornår er det relevant at få lavet TV inspektion

Hvis man i ens hjem oplever eller har problemer med f.eks. rotter, som man kan høre i hjemmet, er det en vigtigt at få undersøgt sine kloakrør. Rotter har nemt ved at komme ind i kloakrørene, da der er små utætheder. Når rotterne først er der, kan det medføre rigtig store skader på kort tid, hvilket også gør at reparationer bliver større og større.

Man kan også være på forkant, ved at få lavet en TV-inspektion, for at undgå skaderne, samt at skabe sikkerhed i boligen. Det kan bedre betale sig at få TV inspektion, som vil gøre at du vil stå bedre imod skader og vil være billigere end potentielle skader som vil kunne opstå senere hen, samt at man undgår problemer med ens forsikringsselskab. 

Hvad koster en TV-inspektion?

Priserne varierer end del, hvor priserne primært er baseret på timepris. Årsagen til det er timepris, er fordi det er den mest rimelige måde at tage betalingen på, da ens størrelse på opgave er forskelligt fra sted til sted.

Hvis du ønsker en mere præcis pris, kan du kontakte Kloakmester Amager, for at få rådgivning om pris og hvilken løsning der er bedst til dig. 

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.