VVS - Få 3 gratis priser

Du får 3 fantastiske
priser på vvs-arbejde

Gratis og uforpligtende modtager du 3 priser fra 3 VVS'er her

Skal du i gang med at renovere eller er der hul i vandet hos dig. Uanset kan du trygt gennem os, finde din næste VVS installatør til dine ventede og uventede projekter hos gratis-byggetilbud. Her finder vi trygt og sikkert 3 VVS tilbud til dig. 

Du får 3 personlige og unikke VVS priser fra 3 VVS-installatører hos Gratis-Byggetilbud.
Så står du og skal bruge hjælp til dit VVS arbejde, tvivl ikke med at udfylde vores formular, vi tilbyder alt i VVS arbejde, hvad end du skal have nyt badeværelse, varme, sanitet, gas, vand, reparation, kalk anlæg eller andre VVS  installationer. Vi er klar til at give dig tilbud på dine VVS problemer. 

De VVS installatører som vi samarbejder med er klar og har tid i kalenderen til lige netop dit projekt. Vi har hos gratis-byggetilbud sørget for, at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Du skal ikke tænke på andet, end at udfylde vores formular. 

Kvaliteten af vores VVS’er følger vi op på, og derfor kan vi også stå inden for den. De VVS’er du modtager tilbud fra, er ikke blot 3 tilfældige, det er 3 VVS’er som kan løse og udføre dit projekt til gode priser og inden for en ønsket tidsramme. 

Kvalitets VVS installatør til gode priser

Kvalitet er noget vi og de VVS’er vi samarbejder med, vægter meget højt. Vi kan stå inde for at det arbejde der bliver udført hos dig, er et arbejde som er tilfredstillende og som er det stykke arbejde som du og VVS installatøren har aftalt. 

Vi hos Gratis-Byggetilbud sørger også for løbende, at der blive foretaget kvalitetstjek hos vores håndværkere som samarbejder med os. På den måde ved vi at kvaliteten er i top og at arbejdet bliver udført som aftalt. Vi tilbyder ikke VVS’er som vi ikke selv ville benytte til vores eget hjem, og hvad er bedre end fagfolk som ikke går på kompromis med kvaliteten og endda til gode priser på én og samme gang. 

Det er også vigtigt for os, og det er vigtigt for de VVS’er vi samarbejder med, at der bliver skabt en god relation mellem dig og din VVS installatør. På den måde er grunden for det gode samarbejde om dit projekt lagt og i finder bedre løsningen på den helt rigtige VVS installation til dig.

Din sikkerhed vægter vi højt

Din sikkerhed som kunde hos os, vægter vi meget høj, og derfor er alle vores VVS’er med i garantiordningen TEKNIQ Garanti. På den måde kan du som kunde, være sikker på at det VVS arbejder der bliver udført hos dig, er udført med den korrekte sikkerhed og under korrekte forhold. 

Hvad gør det så for dig andet end vi sikre korrekte forhold under installationerne? Jo, skulle der kommer kalk i kommunikationen mellem dig og din VVS’er, kan du, fordi VVS installatørerne er medlem af TEKNIQ Garanti, klage til Ankenævnet.

Her kan Ankenævnet hjælpe til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem dig som privat kunde og VVS medlemmer i TEKNIQ.

 
Ved en klage til Ankenævnet over det udførte VVS arbejde, har du din garanti for at Ankenævnets kendelse vil blive indfriet hvis VVS firmaet ikke kan eller vil rette sig efter kendelsen. 

Denne garantiordning dækker udgifter op til 150.00 kr. inkl. moms. 
Og af netop denne grund er du sikret kvalitets arbejde fra de VVS installatører vi samarbejder med til de aftale VVS priser du får tilbudt i de 3 tilbud du vil modtage. 

vvs priser

Hvad kan du modtage VVS priser på?

vvs tilbud

Bestil trygt gennem os og modtag 3 VVS priser

Du skal finde din kommende VVS’er gennem vores formular, fordi vi sammen med de VVS installatører, bestræber os efter at gøre vores kunder glade. Det gør vi ved at yde top service og kvalitets arbejde. VVS installatørerne udarbejde kun professionelle installationer, som VVS’erne selv kan stå inden for.

Uanset din opgaves størrelse kan vi være behjælpelige og skulle dit VVS projekt gå hen og være en større opgave eller kræve at VVS’eren selv skal  komme ud og måle og se tegninger, vil dette fremgå i tilbuddet.

Kræver dit projekt flere håndværkere kan vi også tilbyde gulvservice, elektriker, kloakmester, murer og tømrer. 

Find din lokale VVS´er her

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud