Murermester

Murermester står til tjeneste lige her

Hvorfor en Murermester?

Mangler du en dygtig og ansvarlig murermester til dit nye byggeprojekt?

Det kunne være du trængte til et nyt badeværelse? Er det på tide at skifte de gamle, nedslidte fliser ud i indkørslen? Eller overvejer du en tilbygning eller måske en total renovering? 
kan du sige ja til bare et af overstående spørgsmål – Så mangler du en dygtig og ansvarlig murer!

Murermester Mads Tolderlund  har mere end 15 års erfaring inden for branchen. Han brænder for at gøre dine drømme om en bedre bolig til virkelighed! Hans eget murerfirma blev stiftet i 2018 – og selvom de er nyetableret, har de med deres store erfaring, ekspertise til at rådgive dig i alle størrelser projekter. Firmaet holder til i Frederiksværk, hvorfra de kører servicerer for det meste af Nordsjælland og Københavns området.

En murermester du kan stole på

 

Når du beslutter dig for at få lavet et nyt badeværelse, udskifte fliser eller en helt anden renovering. Så er det altid svært og træls, at finde og vente på at murermesteren tager sig sammen for at sende et tilbud. Det har vi selv prøvet på egen krop. Det kan jo virke som om dem du har ansat er ligeglad! Derfor vil Mads Tolderlund være muremesteren du kan regne med!

Lige fra start stræber de efter at besvare deres kundehenvendelser hurtigst muligt, så du kan komme godt i gang med dit byggeprojekt med det samme.
De tilbyder selvfølgelig rådgivning og vejledning så du har grundlag for at træffe de rette beslutninger i forhold til dit byggeprojekt.  De er åbne igennem hele processen, og deres tilbud afspejler altid deres ærlige vurdering af hvad der skal laves for at din drøm om en ny facade eller et nyt badeværelse bliver til virkelighed!

Hvad kan en murer hjælpe med?

Kort og kontant så kan en murer hjælpe dig med alt stenarbejde. Det der gør forskellen mellem en almen murer og en  murermester. Er øjet for detaljen, tilladelser, erfaring og derved kvalitet i deres arbejde.
Generelt så kan murere arbejde med at; pudser overflader, arbejder med tagdækning, opsætning af fliser og gulvlægning etc. Til højre står der en liste over øvrige opgaver en murer kan hjælpe dig med !

murer

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud