Tips og tricks til kloakservice

Dette blogindlæg omhandler tips og tricks til hvordan du bedst muligt håndterer kloakproblemer.

Hvad gør man ved et stoppet toilet?

Vi har vist alle sammen prøvet at have et stoppet toilet, og lige meget hvor meget man prøver forbliver det stoppet. Det er frustrerende og ikke specielt lækkert. Der er dog nogle enkelte muligheder, som du selv kan prøve af, for at løse problemet, før du hyrer professionel kloakservice til arbejdet. Herunder kan du læse 4 gode råd til at undgå et stoppet toilet.

Brug en svupper

Hvis vandet ikke tømmer toilettet, kan du være nødsaget til at gøre brug af en svupper. Tryk svupperen så langt ned i toilettet som muligt, og ryk den hurtigt op. Dette skal du gentage til, at vandstanden er på et normalt niveau.

Brug handsker, og prøv selv

Denne metode er ikke for alle. Tag et par lange gummihandsker, og prøv selv at komme så langt ned i kummen som muligt. Prøv at skubbe det der sidder fast, så langt ned, som du kan og skyl herefter med vand et par gange. Husk efterfølgende at vaske dine hænder grundigt, og sikrer dig du undgår bakterier.

Hæld vand

En effektiv måde at håndtere et stoppet toilet er med brug af vand. Fyld en spand op med vand, og hæld det gentagne gange i toilettet. På den måde skabes der et tryk, som sikrer, at det der kunne side fast forsvinder. Eventuelt kan du prøve med kogende vand, så man kan få løsnet diverse ting og sager i toilettet.

Hjælp til stoppet afløb

Hvis du står med et stoppet afløb, er der nogle enkelte muligheder for at løse problemet selv. Ligeledes som med det stoppede toilet kan du afprøve, at hælde kogende vand i afløbet, bruge en svupper, rens vandlåsen eller helt simpelt rense proppen i vasken. Oftest er det madrester eller lignede, som har sat sig fast i afløbet. Det kan oftest løses af en selv, men kan i nogle tilfælde være nødsaget, at hyre professionel hjælp til problemet.

Få den rette kloakhjælp

Hvis ingen af ovenstående tips hjælper, eller du ikke selv vil rode med dit toilet, så tøv ikke. Det kan i visse tilfælde være nødvendigt, at tage kontakt til en professionel kloakservice. Med professionel hjælp kan du sikre dig, at der tages fat i det korrekte problem. Med de rette fagfolk er du sikker på, at der bruges det rigtige udstyr til, at finde frem til det egentlige problem. Hvis det er helt nede i kloakken der er problemer, så er det for vanskeligt for dig selv, at kunne løse problemet. Her vil du være nødsaget til, at indhente professionel hjælp.

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud