Mureropgaver

Udvendigt murerarbejde

En murers arbejdsopgaver er er både indvendigt og udvendigt arbejde. Det primære arbejde udvendigt er. opmuring af vægge tyndpudsning, sandblæsning sækkeskuring, pudsning af ydervæggene og at monterer sålbænke under vinduer. En murer kan også lægge tagsten på en taget. Før i tiden var dat kun murerne der satte tegltage, men nu udføres denne opgave oftest af tømrer. En murer sørger også tit for efterisolering i ens hjem, så man på den måde kan holde på varmen og i sidste ende spare penge på varmeforbruget. 

En af de mest efterspurgte former for facaderenovering er vandskuring, også nærmere kendt for at være tyndpudsning. Formålet med vandskuring er at det giver et nyt flot ydre, og det kommer til udtryk, når tidens tand har udfoldet sig. Der vil jo længere tid der går, så vil mørtlen fra fugerne nemlig blive slidte og kan falde af i flager og ens facade på boligen, vil ikke så så frisk og nyt ud, da det ender med at se gammelt og slidt ud. Når murerne gør brug af vandskuring, for at det facaden jævnes på ens murværk, som giver en glat overflade, der får ens hjem til at fremstå mere frisk og nyt. Vandskuring er en god investering for ens hjem, da det giver et flot ydre af hjemmet og ens hjem vil se mere solidt ud

Indvendigt murerarbejde

Inde i ens hjem, stor muren for opmuring og pudsning af indervæggene i beton , glasbyggesten og mursten. En indvendigt murer står for opgaverne, opmuring af pejse og skorsten, samt montering af skorstensrør og aftrækstør. Hvis du går og drømmer om et terrazzogulv, og ikke har den store erfaring eller viden inde for det, er det også et murerfirma man skal kontakte. En murer har en stor indflydelse når der skal renoveres eller lave et nyt badeværelse, da en murer står for vådrumssikring, støbning af badeværelset og installation af gulvvarme, opsætning af fliser m.m.  

Indhent et tilbud