Hvad skal man kunne som tømre?

En kommende tømrer skal først og fremmest være rustet til, at kunne lave opgave udendørs. Mere til, skal han eller hun kunne lide at bruge hænderne, tåle højder og kunne samarbejde med andre.

Under uddannelse vil en tømrer være rustet til at kunne løse opgaver indenfor tilbygninger, renoveringer, nybygninger og ombygninger på huse eller bygninger. Her lærer man om forskellige materialer, der indgår i de opgaver der skal varetages.

Under uddannelse vil den kommende tømrer få kendskab til, konstruktion og udførelse af blandt andet trapper, vinduer, gulv og vinduer. Tømrer har haft undervisning i blandt andet værktøjs- og maskinelærer, matematik og tegningslærer.

Kvalifikationer

En tømrer der har den rigtige uddannelses baggrund, kan i princippet være kvalificeret til, at lave alt træarbejde på din bolig- og erhvervsbyggeri. Tømreren er rustet til, at udfører mere avanceret trækonstruktioner i forbindelse med husbyggeri, tilbygninger og ombygninger.

Tømreren kan opstille relevante inventar og skillevægge. Byggetilbud-gratis samarbejder med nogle af de bedste tømrer i faget. De har en høj faglighed og ekspertise. De vil derfor kunne løse alle de tømrer opgaver du skal have hjælp til. De vil kunne rådgive og vejlede dig gennem de tømre problemer du sidder med og svare på de spørgsmål har, i forhold til tømrerarbejdet.

 

Nyt Gulv?

Hvis du overvejer at få lagt nyt gulv i din bolig, så har du muligheden for at komme i forbindelse med nogle af de bedste tømrer i faget. Vi samarbejder med tømrer, der er eksperter i gulvlægning. De er kvalificeret til, at arbejde med alt slags gulv. Dette er alt fra trægulv typer og vinylgulv.

Din tømrer, kan i samarbejde med dig, finde den bedste løsning til dig. Tømreren er i tæt dialog med dig, gennem hele gulvlægnings processen. Du vil få professionel rådgivning, i forehold til valg af materialer, og vejledning til blandt andet, hvordan dit nye gulv bedst muligt kan vedligeholdes.

Vil du vide mere om, hvad nogle af vores tømrer kan byde på, så kan du blandt andre, læse mere på Duemose.dk. Duemose tilbyder dygtige eksperter, indenfor alt tømrer arbejde. Deres tømrer med mange års erfaring, kan hjælpe dig med at få dit drømmegulv, Du og den opgave der skal løses, vil være i centrum, så dine ønsker og behov bliver opfyldt bedst muligt.

Indhent et tilbud