Hvorfor er renovering af sommerhus en god ide?

Der kan være flere grunde til, at du ønsker en renovering af dit sommerhus. En af grundene kan være mangel på ekstra sovepladser eller også kunne det være en bedre sammenhæng med haven og naturen. Det kunne også være ønsket om et køkkenalrum der kan samle familien, eller også kan det helt enkelt også være fordi sommerhuset alt for småt. Det kan også være, fordi sommerhuset er i dårlig stand med ringe isolering og levestandarder. 

Hvad er vigtigt ved en renovering af dit sommerhus?

Her er nogle ting der er vigtige at huske på, når du skal i gang med renovering af dit sommerhus. Hvis en renovering af dit sommerhus resulterer i en udvidelse af boligarealet, kræver det en tilladelse fra din kommune. Det er altid vigtigt at tjekke din lokalplan for særlige begrænsninger eller krav, du skal tage hensyn til, når du skal renovere dit sommerhus. Det kan for eksempel være særlige krav til tag og facade.

Husk også at kigge på sommerhusets køkken og badeværelse ved renovering af dit sommerhus. Disse rum lever ofte ikke op til nutidens standarder, energikrav og er ofte små. Hvis du har planer om at bruge dit sommerhus i de kolde måneder er isoleringen også tit meget ringe.

Få professionel hjælp til dit næste renoveringsprojekt

Du kan få professionel hjælp hos til din renovering hos Optimalt-Byg ApS, hvor Kvalitet, grundighed og god service er nogle af deres nøgleværdier. De er et professionelt team af både murere, malere og tømrere, med mere end 25 års erfaring i baggagen. Optimalt-Byg udfører både store og små opgaver renoveringen af dit sommerhus.

Når du kontakter Optimalt-Byg med dit projekt, kommer deres tømrer ud til dig. Her holdes et rådgivningsmøde, hvor ønsker og behov til projektet bliver gennemgået. Herefter bliver et uforpligtende tilbud udformet specielt til dig og dine behov. 

De arbejder i hele Nordsjælland, så tøv ikke med at Kontakte dem i dag via kontaktformularen på optimalt-byg.dk eller send dem en mail på info@optimalt-byg.dk.

Indhent et tilbud