Hvorfor bilfoliering

Bilfoliering er en god ide, hvis du gerne vil passe ekstra godt på din bil. En indpakning af bilen er mere beskyttende. Den beskytter mod dagligt slid, så din originale lak kan holde sig pæn i flere år. Mindre stenslag og ridser fra vaskehallen, kan en bilfoliering også være med til at beskytte din bil imod. En bilfoliering er ekstra god for de bilejere, hvis bil ikke er lakeret helt grundigt. En bilfoliering er også en god løsning til dig, der har forelsket dig i en bil med den forkerte farve. På den måde kan du både få den rigtige farve, til den bil du har forelsket dig i, samtidig med at beskytte bilen mod daglig slitage.

Betydningen af foliefarven

Det kan være en svær beslutning, hvilken foliefarve der skal på din bil. Der findes massere af forskellige farver og nuancer af bilfoliering. Det er derfor tiltrængt, at du investere noget tid i, at beslutte dig for, hvilken farve og nuance du ønsker. Ens for mange er det mere konservative valg, som enten mørkt eller mat. Dog ændre trenden sig langsomt til det mere farverige folivalg. 

En bilfoliering dækker udelukkende bilens yderside. Det betyder, at man stadig vil kunne se bilens originale farve indvendig. Det gælder bl.a. når, døre og bagagerum åbnes. Alle de steder på bilen, hvor bilens dele går op mod hinanden såsom rundt om lygterne, døre kofanger og skærme, vil man kunne se bilens originale farve. Jo større kontrast foliefarven har til bilens originale farve, jo mere vil ma kunne ane bilens originale farve. Det er derfor vigtigt grundigt at overveje, hvilken farve du ønsker din bil pakket ind i. 

Vedligeholdelse af bilfoliering

Du kan behandle bilens bilfoliering, som en almindelig lakering skal behandles. Det er dog vigtigt at tage ekstra hensyn med brug af højtryksspuler og stærke rengøringsmidler med mange kemikalier. Vær også opmærksom på at vaske fugleklatter og lignende relativt hurtigt væk med vand og sæbe.

Riffskilte.dk har stor erfaring indenfor forskellige slags indpakning til biler i højeste kvalitet. De tilbyder bilfolie til konkurrencedygtige priser, og servicerer kunder på hele Sjælland. Deres 45 års erfaring sikre med professionel råd og vejledning. De hjælper dig igennem hele processen, og hjælper dig med at finde den bedste løsning for dig. 

Indhent et tilbud