Hvad er en gardinbus?

Med gardinbussen kommer en sælger af gardiner hjem til din husstand, og giver dig professionel hjælp og vejledning til beslutningen om farvevalg og gardintype til dine kommende gardiner. Gardinbussen er til dig, der ikke kan beslutte dig om, hvilke gardiner du skal have til din hustand. Har du svært ved at finde gardiner i de rigtige mål, er gardinbussen også til hjælp. Det kan også bare være at dine gamle gardiner, og trænger til at blive skiftet ud med nogle nye.

Hvordan fungerer gardinbussen?

Gardinbussen er fyldt op med en masse stofprøver i forskellige farver og materiale. På den måde kan du se alle de forskellige muligheder af gardiner i din husstand, når gardinbussen besøger dig. 

Til et besøg fra gardinbussen får du målt alle de vinduer, hvor der skal hænges gardiner, så du er sikker på de helt rigtige mål. Når du har valgt, hvilke gardiner du ønsker til dit hjem, bliver gardinerne monteret for dig. Du har nu helt nye gardiner i dit hjem efter et besøg fra gardinbussen. Skulle det være at nogle af gardinerne, ikke er med i bussen, bliver de bestilt hjem og monteret i din husstand efter leveringen.
 
Er dine vinduer ikke i standartmål, er det heller intet problem. Her får du nemlig, efter en opmålingen af de respektive vinduer, produceret gardinerne præcis efter målene til dine vinduer. Derefter bliver gardinerne leveret og monteret i din husstand, så du kan være sikker på, at de hænger helt perfekt. 

Hvor finder jeg gardinbussen

Gardinbussen er en kæmpe service, der gør det nemt og overskueligt at få valgt og monteret gardiner til dit hjem. Der er flere gardinudbydere, der tilbyder en gardinbus til deres kunder. Med gardinbussen fra Høng Gardin- og Gulvservice kan du være sikker på en god service med gode råd og vejledning, samt en professionel montering af gardinerne i din husstand. Efter en udfyldning af deres kontaktformular tilbyder Høng Gardin- og gulvservice et gratis besøg med gardinbussen allerede indenfor 48 timer. 

Indhent et tilbud