Hvad er anlægsarbejde?

Anlægsarbejde er et vidt begreb. Hvis man skulle koge det ned, kan man sige at anlægsarbejde er alt byggearbejde i og under jorden. 

Forskellen mellem anlægsarbejde og byggearbejde

Som nævnt er anlægsarbejdet defineret ved at faglærte håndværkere arbejder med byggearbejde i og under jorden. Ofte forveksles anlægsarbejde med byggearbejde. Grunden til dette er at anlægsarbejde og byggearbejde ofte går hånd i hånd. 

Når arkitekttegningerne, tilladelserne, handler og hvad der ellers måtte være, er på plads, starter anlæg og byggearbejdet. Fælles for begge er at arbejdet udføres af faglærte håndværkere. 

Man kan godt sige at anlægsarbejde adskiller sig fra byggearbejde, ved at være defineret af at foregå i terræn.

Anlægsarbejde til din have derhjemme

Hvis du skal have lagt en flise terrasse eller en udgravning i haven, skal du have fat på en anlægsarbejder. Som nævnt i starten er anlægsarbejde et vidt begreb, og du vil derfor opleve at anlægsarbejde til private har en smule anden betydning end når vi for eksempel snakker om metrobyggerier eller kloakarbejde for kommunen.

Mange anlægsarbejdere specialiserer sig inden for anlægning af haver til private. 

Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan få hjælp til fra en anlægsarbejder. 

BBC Anlæg har igennem årene hjulpet et utal af tilfredse kunder med anlægning af have. De har specialiseret sig inden for netop dette. Desuden er de autoriserede kloakmestre, som kører ud til kunder på hele Sjælland. Hvis du leder efter en entreprenør, der ud over også at tilbyde kloakservice også specialiserer sig i anlægning af haver, er BBC anlæg en klar anbefaling. Du kan desuden se et galleri med billeder af anlægsarbejde, som de har udført gennem tiden

Indhent et tilbud