Driller it installationerne?

It-installation er et område, der er steget markant hen over de seneste år. Det involvere både computer, styringer, overførelser, opbevaring og organisering af data. It installationerne er blevet en stor del af vores hverdag, og det er derfor essentielt, at det er velgungerende. Det er både i nybyggeri som i renoveringer, er der et behov for avancerede IT-systemer. Behovet for et velfungerende it installation med den optimale hastighed og driftssikkerhed, kræver en el installatør, som kan sikre at kablingen, og konnekteringen er korrekt opkoblet. 

Sikkerheden ved it installationerne

Det er vigtigt, at sikkerheden er i top ved it installationerne. Mange gemmer vigtige data der kan gå tabt, hvis ikke it installationerne er installeret rigtigt. En god måde at gennemgå sikkerheden ved elinstallationerne, er transientbeskyttelse. En transientbeskyttelse beskytter både udstyret og netværket. Man kan også gennemgå sikkerheden ved separate strømudtag til IT-udstyr. 
 
Skulle det ske at strømmen går eller kommer der et nedbrud i elnettet, kan man sikre mod et it nedbrud ved at tilslutte et UPS-nødstrømsanlæg/ generatoranlæg. Det er også en ide at få lavet en installation af separat elforsyning til dine IT-installationer, for at sikre et bestemt sted mod strømnedbrud i andre dele af nettet.

Vejen til en hurtig trådløs internetforbindelse

Det er vigtigt, og kræver en korrekt opsætning af it installationerne for at få mest ud af sin trådløse forbindelse. Tiltag der kan være med til at få mest ud af din trådløse internetforbindelse, kan være opsætning af routere, netværksswitche eller rackskabe. En installation af wifi forstærkere er også med til, at du får mest ud af din trådløse internetforbindelse.
 
Midtsjællands El-Service har specielt fokus på, at løse opgaver inden for it installationer med fokus på bl.a. Fiber installationer og EDB installationer til kontorer og private. Deres dygtigt og kompetente el-installatører, kan hjælpe dig med en sikkerhed i top og korrekt montering, som opfylder både nuværende og fremtidige krav​ ved evt. ommøblering eller tilslutning af nye apparater.​

Indhent et tilbud