Rengøring til når håndværkerne støver

Efter et byggeprojekt eller et renoveringsprojekt kan der godt være rigtig støvet og beskidt i og omkring ejendommen. Det kan være svært at se det færdige resultat af byggeriet fra sin bedste side med en masse snavs. Det er derfor nu, der er brug for en ordentlig slutrengøring, som efterlader byggeriet rent og præsentabelt. Ved en håndværkerrengøring bliver der typisk udført de samme opgaver, som ved en hovedrengøring. Altså rydde alt op, og rengøre alle flader og overflade, samt finde de områder der kræver ekstra meget opmærksomhed. 

Hvad indeholder en håndværkerrengøring?

Det giver typisk det bedste resultat med en håndværkerrengøring over 2 omgange. Under første rengøring vil det primært være oprydning af pap og andre materialer, der skulle være efterladt. Derefter støvsuge og en tilsvarende lettere rengøring af alt inventar i ejendommen. Under den anden rengøring bliver der gået mere i dybden. Det er her slutrengøring foregår, og alt bliver rengjort og finpudset. Det gælder alle overflader, alt inventar, døre, vinduer og gulve, så ejendommen kan stå helt indflytningsklar.

En håndværkerrengøring kan omhandle grov rengøring, løbende rengøring af byggepladsen, rengøring af skurvogne, pudsning- og afrensning af vinduer. Det omhandler også flytterengøring, slutrengøring, lejlighedsrengøring, trappevask og hvad der ellers kan vaskes af og gøres rent. En håndværkerrengøring kan variere meget, alt efter hvilket byggeprojekt der har været forinden, der er derfor stor forskel på, hvilken rengøring der skal til. 

Få professionel hjælp

En håndværkerrengøring kan hurtigt virke som en uoverskuelig opgave, og du kan derfor med fordel søge professionel hjælp. På den måde sørger du for en hurtig og effektiv slutrengjort, og derefter en indflytningsklar ejendom.

Ap-rengoering.dk har stor erfaring med håndværkerrengøring, og sikrer godkendt rengøring uden bemærkninger. Hos AP Rengøring vil du få tilknyttet en kontaktperson, som vil stå for hele processen, samt være bindeleddet mellem dig og medarbejderne der løser opgaven. Kontakt AP Rengøring i dag og få et uforpligtende tilbud på slutrengøring, som også inkluderer materialer og maskiner.

Indhent et tilbud