Hvorfor skal jeg vælge et eternittag?

En bygning har brug for et tag og dit hjem har med 99.99% sikkerhed også et tag. Taget kan hjælpe med at holde dig tør for regn, sne og uvejr.

Et tag, er ret essentielt, for at en bygning kan fungere optimalt. Nogle gange skal et tag udskiftes, ligesom din mobil efter nogle år bliver erstattet med en ny. Men hvis du står og skal have et nyt tag, hvad skal du så vælge? Et eternittag kunne være det du søger!

Hvad er et eternittag?

Eternittaget er et populært valg hos mange. Det er det på grund af dets mange fordele. Et eternittag er enormt solidt og holder i mange år. Oveni det, så kræver det minimal vedligeholdelse grundet dets lette vægt. Det er nemt at lægge på, og kan tilpasses alle slags tage.

Eternit er et fibercement, og når der skal fremstilles tagplader, kommer de i alle størrelser og former. Det er nemt og muligt at fremstille fibercement både i en bølget form – som du nok har stødt på mange gange, men også som flade plader, eller et specifikt ønsket mønster. Dette kan lade sig gøre, da eternit består af cement mikset med fibre. Det mix betyder et enormt holdbar og stærkt materiale, som gør det så godt at bygge tag med.

Fordelene ved at vælge eternittag er bl.a.:

  • Det er bæredygtigt – det består udelukkende af cement, vand, fibre og mineraler.
  • Det har brandhæmmende kvaliteter og egenskaber
  • Det sikrer et godt indeklima
  • Det er robust og holder i lang tid

 

For at opsummere – et godt valg til dit nye tag!

Eternittag

Få professionel hjælp til dit tag

Det kan måske virke lidt overvældende, at begynde på at lægge et tag selv. Der er selvfølgelig penge at spare, hvis du selv lægger taget, men det kræver også gode egenskaber og kunnen for at sikre det gode resultat. Så hvis du ikke lige er klar på at kaste dig ud som taglægger, så kunne det være en idé at søge mod de professionelles hjælp. 

Lind & Birkedal har med deres over 15 års erfaring med montering af eternittage, god indsigt i arbejdet og kan hjælpe dig med dit tag. Du kan indhente et uforpligtende tilbud hos dem, og få svar på dine spørgsmål eller bekymringer. 

Indhent et tilbud