Firmaarrangement for håndværkere

Det helt rigtige firmaarrangement for branchen

Efter en lang række spørgsmål fra vores partnere har vi nu valgt at opgive nogle af vores svar omkring firmaarrangementer og teambuilding for håndværkere. 
Blandt andet:
Vi vil gerne prøve noget andet, men hvad? 
Hvor finder vi de bedste firmaarrangementer for os?
Hvad koster det og kan det betale sig?

Vi har i den forbindelse spurgt omkring og hørt hvordan nogle af de bedste håndværksfirmaer plejer deres sociale relationer med ansatte – og derfor kan holde på dem. 

Der er ingen tvivl om at mange håndværksfag er præget af mangel på kvalificeret arbejdskraft. Det er umuligt at finde nye mand – og alle de gode har allerede et arbejde. 
Netop derfor er det absolut nødvendigt at kunne holde fast i sine gode medarbejdere. 
Sjove, anderledes og spændende firmaarrangmenter og teambuilding kan være en del af “det ekstra”, som gør at folk vil arbejder med, og for, dig. 
Derfor er det absolut nødvendigt at tænke teambuilding og firmaarrangementer ind i jeres årlige planer – og gerne flere gange om året. 

 

Hvorfor teambuilding?

Der findes ikke et helt entydigt svar på ovennævnte spørgsmål, men vores erfaring fortæller at det altid kan betale sig. Og endda betale sig at overveje som en fast del af sine budgetter. Vi har ligeledes hørt at mange også synes, det er en god ide at betale sig fra selve opsætningen. Det tager typisk meget længere tid en forventet at arrangere. Tid som typisk er givet bedre ud på jeres faglige arbejde. 
Priserne på firmaarrangementer kan variere fra under 10.000 og op til så meget, som I ønsker. Det kan være en eftermiddag med udfordringer udenfor eller en helikoptertur til Grønland. Det er i virkeligheden jer, som skal danne jer et overblik over hvad i kunne tænke jer – og hvad det må koste. 

Hvad der helt specielt skal foregå til jeres arrangement bør i tale med arrangøren omkring. Vi har fået de bedste tilbagemeldinger fra partnere omkring udendørs arrangementer, hvor man bruger kroppen og samtidig skal samarbejde på forskellig vis. Derfor kan der selvfølgelig godt stå en kold øl og afslapning klar senere. 

Vi har nu over forskellige omgange hørt rigtig godt om firmaet Alberts (www.alberts.dk), som laver stort set alle typer firmaarrangementer – og for alle slags firmaer. Øvelserne er spændende, varierede og udfordrende. Det kan samtidig arrangeres i netop jeres område af landet, men også i udland. 

Indhent et tilbud