Bygningsentreprise

En Bygningsentreprise er din garanti for at få alle løsninger inden for byggeri, samlet et sted. Tømrer, murere, renoverings arbejde, tagkonstruktioner  eller nybyggeri, alt samlet et sted i en lokal Byggeentreprise i Gladsaxe. 

Totalentreprise - Alt samlet et sted

Gladsaxe Bygningsentreprise Aps er vores foretrukne totalentreprise, til alt arbejde i udkants København. De har mange års erfaring i byggebranchen og har et bredt spænd af serviceydelser, som de tilbyder til konkurrence dygtige priser.

Hvorfor en Bygningsentreprise ?

Mangler du en dygtig og ansvarlig totalentreprise til et byggeprojekt?

Det kan være du står og har et behov for en tagrenovering, udskiftning af fliser, pudsning af hus, etablering af tagterrasse eller en kombination af flere udfordringer. I så fald er en Bygningsentreprise den bedste håndværksorienterede løsning du kan tage.

 

Gladsaxe Bygningsentreprise ApS er et pålidelig, kompetent og seriøs Bygningsentreprise med mange års erfaring i byggebranchen. Det at være en totalentreprenør, betyder at virksomheden kan varetage sig næsten alle byg- og renoveringsopgaver, uden at du som kunde behøver at hyre, flere forskellige virksomheder til dit bygge projekt. På den måde samler du ekspertise og faglige erfaringer et sted, og derved spare du økonomisk, da materialer og mandskab, alt sammen kommer fra det samme sted. 

Vi stræber efter at imødekomme dine ønsker, og vi rådgiver med stor glæde omkring dit næste byggeprojekt.

 

Murerarbejde

Hvis du vælger Gladsaxe bygningsentreprise til dine mureropgaver, så får du ikke blot en murer. Vi har mange års kollektiv erfaring inden for hele bygge branchen. 

Vores speciale er renovering af facader og tag på ejendomme, samt ombygninger af boliger og specielt nye badeværelser.

Tømrerarbejde

Vores tømrer påtager sig alle former for tømrerarbejde, både for private, erhverv og offentlige kunder.

Eksempelvis har vi stor erfaring med vindues udskiftninger for bolig­foreninger og private samt montering af gipsplader og vægge, nye gulve, køkkener og ombygninger mm.

Tagarbejde

Som totalentreprise har vi i vores katalog af opgaver og fagmænd også uddannede tagdækkere.

 De påtager sig alle opgaver lige fra reparationsarbejde til udførelse af helt nye tagflader. Vi har et speciale inden for tagdækning af terrassebelægning, hældningstage herunder listedækning, samt flade tage

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud