Eternittag på Sjælland

Tilbud på Eternittag

Eternittag af et professionelt tømrer firma

Har du en et ønske eller decideret behov for en renovering eller komplet udskiftning af dit nuværende tag? 

Så er et eternittag den bedst økonomiske og holdbare løsning du skal tage.

Det moderne eternittag er et robust og slidstærkt stærkt tag som kan håndtere alt hvad moder natur kommer med. Yderligere er et eternittag også bedre isoleret end andre konventionelle tag typer.
Det betyder at du både spare på varme og strømforbruget. Det sørger for at du får et lækkert, holdbart og varmt hjem, mange år ud i fremtiden.

Her på gratis-byggetilbud samarbejder vi kun med de bedste håndværkere i faget og det er her vores varmeste anbefaling af Lind & Birkedal kommer ind i billedet. 

Lind & Birkedal har igennem mere end 15 år arbejdet med eternittag på Sjælland. Det gør at de igennem mere end et årti har arbejdet og derved erfaret de nødvendige kompetencer til at kunne give dig det eternittag som du drømmer om. Så hvis du ønsker et kompetent og erfarent håndværker team til at hjælpe dig med at få dit drømme tag, skal du være velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular eller på mail info@lind-birkedal.dk. Vi kan også kontaktes på tlf. nr. 31 32 16 14

Montering af alle typer eternittag

Tømrefirmaet Lind & Birkedal, har i mange år arbejdet med eternittag  og en af deres absolutte spidskompetencer ligger i montering af bølgeeternittag. 

Denne tagtype er lavet af fibercement, som består af cement og fibre.  Disse materialer gør at dit eternittag er slidstærkt, holdbart, varmeisoleret og endda også miljøvenligt.

Der findes mange forskellige typer eternittag.

 Hos Lind & Birkedal tilbyder vi 4 slags bølgeeternittag som er henholdsvis B5, B6, B7 og B9.
B’et står i denne forkortelse for bølgehøjden, mens tallet viser højden i centimeter der er mellem ”bølgerne”.

Vi gennemgår her kort hvad der kendetegner de 4 forskellige slags bølgeeternit.

B5: Denne type er en ubehandlet, men slidstærk bølgeplade der bruges til at dække store tagflader. B5 anvendes oftest på større tagområder ved landejendomme og industribygninger. Bølgepladen kommer i den velkendte og naturlige grå, cement farve.

B6: Denne variant bruges oftest på parcelhuse og er formentlig den type du ser for dig når du forestiller dig at du ser et eternittag i eller omegn.
Den kan også benyttes til landejendomme og industribygninger. Varianten fås i flere farver og kan monteres både i grå, mørkegrå, rødbrun, sortblå og antracit.

B7: Denne her bølgeplade er også robust og har en solid overflade. Det er en tagtype der er nem at vedligeholde. Hos Lind & Birkedal tilbyder vi B7 i flere forskellige farver. Du kan få B7 som dit eternittag i teglrød, rødbrun, sortblå, antracit og mokka farverne.

B9: Dette er den klassiske og ubehandlet bølgeplade, som er den landejendomme og industribygninger oftest benytter sig af. Grunden til dette er at det er en stor tagtype der kan dække et stort tagareal. Denne variant tilbyder vi som udgangspunkt kun i cementgrå farve.

Alle disse typer er noget vi har mange års ekspertise med og et håndværk vi har forfinet siden vores opstart, for at kunne give dig et fejlfrit stykke arbejde.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud