Intelligente installationer - Få 3 gratis priser

Du får 3 fantastiske
priser på tagrenovering

Fordele ved intelligente installationer

Det smarte med intelligente installationer er, at kommunikationen virker igennem en kontrolpanel. Her kan man programmere sine installationer alt efter sit behov. Det kan f.eks. bestemme om en bestemt trykknap, skal slukke alt i huset eller blot en lampe alt efter, hvor lang tid du holder knappen nede.

Du får en fantastisk brugeroplevelse, når først alle de intelligente installationer er flettet godt sammen. Det giver en stor fleksibilitet, og er et stort plus, når man skal ud og vælge sin næste bolig. En bolig med intelligente installationer fremstår mere morderne og spændende frem for andre boliger uden intelligente installationer. 

Opnå store besparelser

Hvis du benytter installationerne korrekt, vil du opnå store besparelser på sigt. Det gælder bl.a. på dit varme- og elforbrug. Du kan nemlig med de intelligente installationer indstille de diverse løsninger til at kunne slukke alt lys, når du forlader din bolig. Du kan også få smart belysning med sensorer, så lyset kun er tændt, når du er i rummer, og dermed sparer på elregningen.

Mere tryghed med intelligente installationer

Du kan også skabe mere sikkerhed i hjemmet med intelligente installationer. Med smartløsninger kan du bl.a. sætte alarmen til via kontrolpanelet eller få en alarmpakke med overvågning installeret. På den måde kan du holde øje med, hvem der kommer og forlader din bolig. Du kan også børnesikre køkkenapparaterne i hjemmet så de automatisk slukkes. 

Få professionel hjælp til opsætningen

Ønsker du intelligente installationer i din bolig, er det vigtig med professionel hjælp, så du er sikker på alt er sæt rigtigt op. Wedel Installation har kompetente og serviceminded medarbejder med mere end 20 års erfaring i branchen.
 
Hos Wedel Installation sørger de hele tiden for at følge med tiden og efteruddanne deres medarbejdere. Dermed er medarbejderne altid med på de nyeste metoder og teknikker. På den måde er de sikre på deres kunder altid for det bedste resultat. 
 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud