DØRE & VINDUER

FOR DIG SOM SKAL HAVE SKIFTET
DØRE & VINDUER

Nye døre

Er dine døre gamle og nedslidte eller trænger du hjem til et mere moderne look, så er du kommet til det rette sted. 
 
Nye døre til dit hus kan være dyrt, men det skal du ikke lade dig afskrække af. Nye døre kan ses som god investering i dit hus. Det er med til at øge dit hus salgsværdi markant. F.eks. hvis dit hus er nyrenoveret og dermed flot og moderne. Så trækker det meget ned i salgsværdien, hvis du stadig har ældre døre fra. f.eks. 1970’erne. 
 
Derudover vil det også være relevant at skifte din hoveddør, hvis dit hus er mere end 25 år gammelt. Din hoveddør kan enten være utæt i glasset hvis der er glas i døren. Derudover kan lister på døren begynde at rådne eller gabe i samlingerne, eller låse mekanismen og håndtaget på døren kan være nedslidte, hvilket kan gøre det nemmere for tyve at bryde ind. 

Din ekspert for udskiftning af døre & vinduer

JN Entreprise har en stor ekspertise inden for døre & vinduer. De udfører alle former for reparationer, vedligeholdelser, samt udskiftning af døre og vinduer. 

Nye vinduer

Hvis din bolig er mere ind 25 år gammel, så kan det være relevant at udskifte dine vinduer. Dine vinduer kan nemlig være utætte eller på vej til at blive det. Når dette er tilfældet vil der være meget varme der slipper ud gennem dine vinduer. Som en tommelfingerregel er det i gennemsnit en tredjedel af varmen i huset, som slipper ud gennem utætte vinduer. 
Dette giver hurtig en dyr varme regning nutidens høje gas og varme priser. Dermed kan de hurtigt være profitabelt og skifte dine gamle vinduer ud med nogle nye. Det kan betragtes som en investering, hvor du kan spare penge på den lange bane. 

Hvordan kan du se om dine vinduer er for gamle?

1. Føler du det trækker ind fra vinduerne?
Det er hurtigt at bemærke hvis det er køligt udenfor. Det kan være også være en fordel at ligge mærke til om det trækker en dag, hvor det er et blæsende vejr udenfor. Så mærker du bare med din hånd, om det trækker eller om der kommer kølig lift gennem siderne af dine vinduer. 
 
2. Er der fugt eller kondens i siderne af dine vinduer?
Dette er højt sandsynligt tilfældet, hvis du har gamle utætte vinduer, og specielt hvis det er om vinteren. Hvis du oplever at have fugt eller kondens dine vinduer, kan det være med til at skabe skimmelsvamp og et dårligt indeklima. 
 
3. Dine vinduer kan være rådne
Her er et hurtigt lille trick, hvor du kan se om dine vinduer er rådne. Du tager en kniv og stikker ganske forsigtigt ind i rammen på dine vinduer. Hvis kniven går mere ind 5 mm. ind i træet, er det et tegn på at selve træet er begyndt at rådne.
døre og vinduer

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Tømrer

Murer

Elektriker

Kloak

VVS

Gulvservice

100% gratis service

Gratis-byggetillbud er en gratis og 100% uforpligtende service.

Du er dermed ikke tvunget til at vælge nogle af de tilbud, du indhenter, hvis du ikke finder dem interessante, smider du dem bare ud.

Indhent et tilbud